help me guys !

my host adapter of virtual box (xp)is not communicating to my RHEL5.0 (eth0) in virtual box..

suggest all settings required 4 it!! i have assigned ip on eth0 = 192.168.1.100, on host adapter client (xp) -192.168.1.1. although its not pinging each other.

thanks in advance ! suggestthebest chirag.

asked 18 Aug '10, 16:28

Chirag991's gravatar image

Chirag991
11
accept rate: 0%




Please include some more info.

Such as is it all traffic not connecting, does the host name resolve. Have you changed anything.

Is the XP box the virtual machine, running on a physical red hat server?

Can you please explain your self a bit more clearly, and put some thought into explaining your problem.

link

answered 18 Aug '10, 22:34

rfelsburg's gravatar image

rfelsburg ♦
6061618
accept rate: 25%

Hiiiii

Please change your virtual box network settings

Select virtual box network type "host Only" ( There Should be 4 type of network settings option in your virtual box network setting)

Try....

link

answered 19 Aug '10, 16:18

Sumit's gravatar image

Sumit
1
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "Title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "Title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×5

Asked: 18 Aug '10, 16:28

Seen: 1,807 times

Last updated: 18 Mar '11, 03:22

powered by OSQA