varnish doesn't seams to work on my server what's wrong?

p.s I left the original configurations

varnishstat 0+00:04:16 server3.localhost.com Hitrate ratio: 0 0 0 Hitrate avg: 0.0000 0.0000 0.0000

       1          .            .   N struct sess_mem
       1          .            .   N struct sess
       1          .            .   N struct smf
       1          .            .   N large free smf
      10          .            .   N worker threads
      10         0.00         0.04 N worker threads created
       1          .            .   N backends
      34         0.00         0.13 SHM records
      34         0.00         0.13 SHM writes

1073741824 . . bytes free 1 0.00 0.00 N vcl total 1 0.00 0.00 N vcl available 1 . . N total active purges 1 0.00 0.00 N new purges added

asked 30 Apr '10, 09:27

S2eve's gravatar image

S2eve
37159
accept rate: 0%




alright now it's working but something wrong my Cache hits are too small 0+00:02:52
Hitrate ratio: 10 68 68 Hitrate avg: 0.1422 0.0931 0.0931

    4472        43.00        26.00 Client connections accepted
    9812       102.00        57.05 Client requests received
      11         0.00         0.06 Cache hits
       1         0.00         0.01 Cache hits for pass
     102         0.00         0.59 Cache misses
link

answered 01 May '10, 08:36

S2eve's gravatar image

S2eve
37159
accept rate: 0%

edited 01 May '10, 11:39

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "Title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "Title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×1

Asked: 30 Apr '10, 09:27

Seen: 5,312 times

Last updated: 20 Mar '11, 00:23

Related questions

powered by OSQA